Tillbaka

Integritetspolicy för Aprikos Företagsprofilering AB

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur vi på Aprikos samlar in, använder, skyddar och delar personlig information. Genom att använda våra tjänster samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy.

Personlig information som kan samlas in

Vi kan samla in olika typer av personlig information för olika ändamål när du använder våra tjänster, inklusive men inte begränsat till:

Hur använder vi den insamlade informationen?

Vi använder den insamlade informationen för att förstå dina behov och förse dig med en bättre service samt för följande ändamål:

Säkerhet

Vi är fast beslutna att säkerställa att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa åtgärder för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Delning av information

Vi delar inte din personliga information med tredje part, förutom när det krävs enligt lag.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser av intresse. Vi ansvarar inte för skyddet av information du tillhandahåller när du besöker sådana webbplatser och sådana platser omfattas inte av denna integritetspolicy. Vi uppmanar dig att vara försiktig och läsa integritetspolicyn på den webbplats du besöker.

Ändringar i integritetspolicyn

Denna integritetspolicy kan komma att ändras från tid till annan genom att uppdatera denna sida. Du bör regelbundet granska denna sida för att säkerställa att du är nöjd med eventuella ändringar.

Copyright ©2024 Aprikos Företagsprofilering AB All Rights Reserved.