Hem Om oss Det vi gör Produkter Kontakta oss
Produkter

Behöver du inspiration?

Kolla då in några produkter vi erbjuder

Profilprodukter

Med vårt breda utbud av profilprodukter, såsom nyckelringar, pennor och vattenflaskor, erbjuder vi en unik möjlighet för kunder att förstärka sitt varumärke i vardagen. Genom att trycka företagets logotyp på dessa praktiska och användbara produkter blir de inte bara tillfälliga reklamartiklar, utan en integrerad del av kundens vardag, vilket skapar långsiktigt varumärkesengagemang och synlighet.

Se mer

Profilkläder

Med våra profilkläder går varumärkesexponering hand i hand med professionell framtoning. Våra skräddarsydda kläder, exempelvis tröjor, jackor och kepsar, ger inte bara anställda och kunder en enhetlig och professionell look, utan fungerar också som vandrande reklampelare för ditt företag. Detta är ett kraftfullt sätt att stärka varumärket och skapa en enhetlig bild både internt och externt.

Se mer

Tryck på kortet!

Trycksaker

Våra trycksaker, såsom visitkort, kuvert, broschyrer, dekaler och flaggor, är precisionsskapade marknadsföringsverktyg som ger en polerad och professionell presentation av ditt företag. Genom att erbjuda högkvalitativa och visuellt tilltalande trycksaker kan vi hjälpa kunder att skapa ett starkt första intryck och kommunicera sitt budskap på ett minnesvärt sätt. Varje detalj i våra trycksaker är utformad för att maximera varumärkets synlighet och skapa en varaktig positiv upplevelse för kunden.

Se mer

Vi rekommenderar

Delray T-shirt

T-shirt i silikontvättad single jersey. Figurnära modell med bandad halskrage.

Aluminiumflaska

Lätt flaska i aluminium med plastlock och karbinhake för att hänga i ryggsäck eller byxor. En bra outdoorvän för att minimera vikt.
Storlek: 750 ml

Nyckelring Oval

Snygg nyckelring i transparent plast med en riktigt bra tryckyta för ditt varumärke och budskap. 4-färgstryck ingår.

Tygkasse 150g Återvunnen

Tygkassar av återvunnen bomull är miljömässigt ett strålande alternativ. Det sparar på jordens resurser då det minskar behovet av nyproducerad bomull och vi kan ta hand om det vi redan har.

Acroball Pure White

Acroball Pure White är en stilren reklampenna från Pilot med behagligt gummigrepp och generös tryckyta. Bläcket har samma färg som gummigreppet och är extremt mjukt...

Dekal formskuren

Plastdekaler på vit vinyl, obegränsat antal färger. Egen form. Trycks även utfallande. Levereras styckvis. Pris sätts utifrån dekalens fyrkants area. Skapa fritt i färg och form. Grundfolien är vit men trycks med fullfärg till önskad design.

Datorväska Granada

Denna datorväska med en volym på 13 liter är idealisk för laptops upp till 42 cm (17,3). Den har ett bärhandtag, trolleyfäste, 2-vägsblixtlås, dubbel vaddering i botten, justerbart axelband, dold ficka och är en del av Green Line-serien.

Matlåda 1.1 liter avdelare

En perfekt lunchlåda , lätt och smidig, tålig mot stötar men klara även värme och kyla. Transparent lock ger en fräsch känsla när man kan se innehåll, avdelaren säkerställer att sås, sallad inte blandas med maten man vill värma på tallriken.
Kontakta oss för offert

Har du hittat vad du letar efter? Ta då kontakt med oss genom att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi till dig efter att vi kontaktat vår leverantör. Tack för att du väljer oss som din servicepartner!

Skicka meddelande

Fullt namn
Email
Företagsnamn
Organisationsnummer
Valt varumärke
Produkt
Antal (minimum 5)
Antal tryckfärger
Övrig information, färg, storlek etc.

Maila din logga i en tryckfärdig högupplöst fil till sebastian@Aprikosab.com
Våra varumärken

Vi väljer med omsorg ut vilka varumärken vi återförsäljer av. Dessa varumärken är handplockade av våra experter för att försäkra oss om att du som kund ska få bästa möjliga produkt

Copyright ©2024 Aprikos Företagsprofilering AB All Rights Reserved.